Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • x64emulator

    tag

    Sziasztok!

    Már tegnap éjjel kértem segítséget azügyben, hogy hogyan lehet jogtiszta windows 8.1ről (ami később upgradelve lett 10-re), gépújrarakásnál ismét 10-esre váltani.

    Letöltöttem a Media Creation Tool-t, szépen letöltötte a Win10-et aztán első próbálkozásnak megpróbáltam közetlenül 8.1-en feltelepíteni a 10-et, de elakadt annál a résznél ahhol valami olyasmit ír hogy "Ellenőrizzük hogy minden készen áll a telepítéshez" (egész éjjel ezen volt).

    Reggel megpróbáltam azt a módszert hogy Pendrivera írom ki erről, azonban csak kártyaolvasós pendriveként tudtam ezt abszolválni és a BIOSban beállítottam ezt a pendriveot elsődlegesnek, a gép nem bootolt fel.

    Azután megnéztem hogy mi van a pendriveon és hogy arról nem tudnám-e Windowsban elindítani a telepítést, de akkor ugyanaz történt ami legelőször.

    A harmadik opció végül az lett hogy ugyanitt nem pendrive-ra hanem csak kiíratom .ISO-ba a telepítőt, amit aztán a windows-al ki is írattam dvd-re. Viszont nem képes arról bootolni :D átugrik és megint jön a 8.1 bejelentkezés.

    Valaki tud valamit erre? :D
    Nagyon hálás lennék. :)

Új hozzászólás Aktív témák