Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz vlevi #67394 üzenetére

    Én nem próbáltam, de az a Story Remix csak annyit csinál szerintem, hogy bedobsz pár fényképet alátesz valami zenét aztán jónapot. Ilyen kis klippet csinálni vele. Lumia időkből származó dolog. Nem rendes videószerkesztő. Én eddig videónál trim-re használtam csak. Egyébként a create video project résznél megpróbálhatod betallózni.
    Lényeg ez Windows 10, még mindig nem Mac, hogy alapból normális gyári programokkal tudsz alkotni mindenfélét. Kezdjük ott a képnéző a képnézési feladatán is kapásból megbukik. Össze se lehet hasonlítani a gyári Mac és Win különbségét, és ugye van arcuk Creators Update-nek nevezni.

    (#67397) CirrMee Személyeskedést mellőzhetnéd. És jó lenne végre felfogni én soha nem azt mondom kötelező a beépített UWP szarokat használni, hanem azt mondom ezek a Win10 része, így lehet és kell ezekről beszélni milyen állapotban vannak és kutya se kíváncsi mások milyen jól megvannak az ezeréve bevált irfanview és total commander párossal, mert az más téma. Baromi unalmas amikor pl. Edge, Mail, Defender stb. dolgokat tárgyalnak ki, mindig jön egy okoskodó miért használják azt. Azok a rendszer része Microsoft termékek, a Firefox és a Kaspersky meg nem, hát azért téma.

Új hozzászólás Aktív témák