Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • movax

    őstag

    válasz tordaitibi #59060 üzenetére

    Egyáltalán nem használom sem a Cortanát, sem a windows keresőt, soha nem is használtam (tudom, mi hol van a gépemen), így teljesen fölösleges, ezért tiltanám (CU előtt sikeresen). És valszeg elméletileg lehet is, de ezek a barmok a CU-val beleépítettek valami gátat, gondolom látták, hogy sokan letiltják.

    A Defender hajlamos derült égből beindulni és pörgetni a rendszert, mint az állat. Ezért is tiltanám, tiltottam is a CU előtt, semmi baj nem származott belőle.

    És az a helyzet, hogy amíg ezek, plussz az öszes app, plussz az áruház plusz az összes többi instabil és bárgyú faszság tiltva és eltávolítva volt a gépemről, betonstabil és gyors volt az egész, és meggyőződésem, hogy a rengeteg baj nagy részét, amiről itt a fórumban sokan sírnak, ezek a trágyahalmazok okoznak, amiknek a leállítását most a CU-val megakadályozzák a microsoftos zsenik. Mert megéri nekik, kell a user infó a Cortanából meg a többiből, ugye.

    Na de: kétszeri install és uninstall után elindult az Avira, látszólag teljesen illogikusan.

    És hát nemsokára megjelennek az okos megoldások a trágya kiszórására, csak túl fiatal még ez a CU, de hát ami késik, nem múlik.

    (Mellesleg: androidon a Google kereső legelső szar, amit kiiktatok, még rootolás előtt, dehogy borul tőle a teló...)

Új hozzászólás Aktív témák