Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Ilyen lehet a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

    ma Renderképek mutatják meg a Samsung júliusban megjelenő új felső kategóriás okosóráját.

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz TRob1 #50581 üzenetére

    "Milyen gép ez amiről a gyári szemetet letörölve nem indul?"

    Egy T szériás (azaz üzleti széria) Lenovo Thinkpad.

    A "gyári szemét" pedig a gyártó által készített energiafogyasztást szabályozó progi (akkuról, illetve hálózatról mekkora legyen a teljesítmény / fogyasztás).

    Azt gondolom, hogy
    1. a gyártónál ne tudja már más jobban, hogy milyen progi kell a gép működéséhez (ebbe szerintem a win se ugasson bele)
    2. a win10 upgrade mikor erőltette magát, és lefuttatta hogy kompatibilis-e a win10 a gépemmel, akkor itt hurrázott nekem hogy ez aztán teljesen oké meg kompatibilis, szó se volt róla, hogy később valami nem tetszik neki és elkezdi letörölni
    3. ha problémás lenne az energy management progi, akkor éppen fordítva lenne, ha fent akkor nem menne, azonban a helyzet az, hogy ahogy a win letörli, elkezdődnek a problémák
    4. hogy jön ahhoz egy oprendszer, hogy az user háta mögött elkezd letörölni programokat? Amik működnek, amiket használ az user? Ilyet mióta számítógépet használok nem láttam.

    "Mert ilyennel még nem találkoztam, pedig itthon 3 féle lapossal használom/használjuk megjelenése óta"

    Azzal nekem semmi bajom, hogy otthon elhasználgatod, viszont csöppet problémának érzem azt, hogy egy üzleti kategóriás brand notebook a win10 alatt havonta egy napig munkára alkalmatlan míg meg nem csinálom.

    Elhiszem hogy ezek az alkalmazások neked "gyári szemetek", mert az otthoni gépen ha esetleg nem megy valami, akkor legfeljebb 2 napig nem tudsz gémelni, netezni, filmet nézni, de ha egy gyártói progi letörlése miatt nem tudok dolgozni fél délelőtt, az nekem pénzkiesés. Bocs, de a szemléleted a tipikus otthoni useré, aki elszüttyög azzal, hogy játszik egyesével a driverekkel, meg gyártói szemetezik, és nem fogja fel azt, hogy alapvetően arról van szó, hogy az oprendszer az engedélyem és a tudtom nélkül töröl le valamit a gépről, ami problémát okoz, és azt sem látja, hogy ez azért valahol ultranagy gáz.

    Mi lesz a következő? Doksikat kezd letörölni, mert valami nem tetszik neki? Vagy mi?

Új hozzászólás Aktív témák