Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vardar

    tag

    Sziasztok!

    Közeleg a határidő, aztán én is szeretném kipróbálni Win 7-ről frissítve a Win 10-et. Már napok óta küszködök, de még mindig nem sikerült semmilyen eredményt elérnem.

    A Windows Update-ben visszaállítottam azt a frissítést, ami a promóciós felugró ablakért felel, ok. Ezután viszont, hiába hagyom pl egész éjszakán át tölteni ezt a promóciós ablakot, eleinte kiírja azt, hogy letöltés, majd eltűnik.

    Ha a Windows Update-en belül választom ki a frissítést, akkor 1 nap alatt eljutott oda, hogy letöltötte, előkészítette a telepítésre, és amikor már csak egy OK gombot kellett volna nyomnom, akkor kiírta, hogy sikertelen frissítés, elkezdte elölről az egészet.

    Most, a nyitó hozzászólásban lévő linkről letöltöttem ezt a frissítési segédet, ez végre kiírta, hogy nincs 20 giga szabad hely, rendben, felszabadítottam annyit. Tegnap este 7 óta fut a program, éjféltől egészen mostanáig még mindig csak 99%-on jár és most reggel kiírta, hogy hiba történt. Valakinek valami ötlet?

    Van olyan oldal, ahova beütöm a Win 7-es kulcsom, érvényesíti Win10-re én meg nem ezekkel a módszerekkel szenvedek, hanem egy DVD-ről rendesen feltelepítem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák