Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    Olyan problémám lenne, hogy pár napja indításkor az automatikus bejelentkezés helyett az fogad, hogy helytelen felhasználónév vagy jelszó, és két kulcs van a képernyőn, és a 2.-ba került a hotmail-es cím, az elsőben a keresztnevem van, mint felhasználó, és ahhoz tényleg nem fogadja el a jelszót. Ha nyomok egy Esc-et, és vissza, akkor már csak a hotmail-es cím van ott.
    A következőt csináltam, ami valszeg okozta: Megváltoztattam a számítógép nevét, kikapcsoltam, hogy ne figyelmeztessen, hogy pl. nincs biztonsági mentés (minden elől kivettem pipát), kikapcsoltam az indexelést és a defendert, és az UAC-t lehúztam teljesen, a D és E meghajtó betűjelét megcseréltem, és újraindítás után már nem lépett be automatikusan.
    A felhasználó bejelentkezésnél a jelszóváltoztatásnál a hotmail-es e-mail van, aminek lennie kell. A felébresztésre ki van kapcsolva, hogy arra ne kérje, a képes és pin-es részt nem piszkáltam.
    A netplwiz-nél pedig kétszer van a hotmail-es cím, és a monitoros ikonú admin-esre van bekapcsolva az automatikus bejelentkezés.

Új hozzászólás Aktív témák