Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz tordaitibi #147006 üzenetére

    Nyilván nem arról van szó, hogy nem lehet 3rd party programokat telepíteni, felesleges kiforgatni, ahol az Autologon eleve microsoftos és nem 3rd party program, vagyis pont rossz a példa... A válasz arra ment, miszerint a "Classic Shell egy régi Startmenü szoftver. Nem tweak", mintha valami kötelezően használandó, Microsoft által validált programról lenne szó, ami egyáltalán nem nyúl bele a rendszer illetve a Start menü működésébe, mintha csak egy inbox alkalmazás lenne, meg soha senkinél semmilyen problémát nem okozhat, ami ilyen formában nyilván nem feltétlen igaz.

    Nem világos mennyi is az a nagyon sok felhasználó, van-e erről valami konkrét hivatalos adat, hogy a kb. 1,4 milliárdból mennyi, meg hogy többen használják 3rd party Start menü tákolmányokkal a Windows 10-et, mint anélkül. Nem nagyon, meg általánosan nyilván nem létszükséglet a felhasználók többsége számára az ilyen programok használata, inkább csak opcionális. :N
    + Ezt a Start menü mizériát amúgy még a Windows 11-nél inkább el lehet sütni, ellenben a Windows 10-nél már egyre kevésbé, pláne hogy sok felhasználó pont a Windows 10-féle klasszikus Start menüt akarta / akarja visszaállítani Windows 11-re is. :))

    Mármint millióan nincsenek azzal teljesen tisztában, hogy a felhasználói fiók védelmében miért alapértelmezett a felhasználónév és a jelszó / PIN-kód létrehozása, megkövetelése a bejelentkezéshez, sőt pont az lenne a probléma, ha egyáltalán nem kellene jelszót vagy PIN-kódot megadni és alapértelmezett lenne a passwordless autologin. :D Az utóbbit beállítani "egyre nehezebb" pedig megint nem feltétlen helytálló kijelentés, mivel eleve megoldható helyi fiók és Microsoft-fiók esetén egyaránt, sőt ugyanúgy az aktuális 22H2 verziónál is, komolyabb változás (pl. Windows Hello) ilyen téren meg a 2004-es verziónál történt, vagyis majd 3 éve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák