Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Pityu. #146529 üzenetére

    2022. november 15. – KB5020030 (operációsrendszer-buildek: 19042.2311, 19043.2311, 19044.2311 és 19045.2311- előzetes)

    Új! A keresőmező alapértelmezés szerint akkor jelenik meg a tálcán, ha a tálca a képernyő tetején van, vagy ha bekapcsolja a kis tálcagomb üzemmódot. A keresőmező segítségével közvetlenül a tálcáról deríthet fel információkat, és kereshet a számítógépen és az interneten. A keresés megjelenésének konfigurálásához kattintson a jobb gombbal az elsődleges monitor tálcájára, és mutasson a Keresés elemre. További információ: Mer informasjon a keresésről.

    Új! A tálca gördülékenyebbé tétele érdekében Cortana alapértelmezés szerint nincs előre rögzítve a tálcán. Ha ismét rögzíteni szeretné Cortanát a tálcán, olvassa el a Cortana használata a Windowsban című témakört.

    Elhárít néhány, a Microsoft Store-ban előforduló állandó frissítési hibát.

    Elhárít egy olyan problémát, amely bizonyos nyomtatókat érint. A nyomtatási kimenetek helytelenül jelennek meg.

    A cikk a Nyári időszámítás (DST) felfüggesztését ismerteti a Fidzsi Köztársaságban az idei évre vonatkozóan.

    Eleve nyílt információ miket tartalmaz a KB5020030 kumulatív frissítés (CU / LCU), le van írva a Microsoft weboldalán.
    Ha a felhasználó a következő havi "B" kumulatív frissítés - ami tartalmazza az előző havi "C" / "D" kumulatív frissítés újításait, javításait - megjelenése (12.13.) előtt szeretné megkapni - ha érintik, kiemelten fontos számára minél előbb - azokat az újításokat és javításokat amik a leírásban vannak, akkor érdemes a "C" / "D" körös választható frissítéseket telepíteni.
    Ha felhasználónál ekkora kérdés, hogy telepítse-e a választható frissítést, nem tud rákeresni mit tartalmaz és eldönteni az fontos-e számára, nincsen visszaállítási pontja és / vagy rendszermentése biztos ami biztos alapon, stb., akkor inkább ne telepítse. Meg amúgy is csak opcionális / választható frissítésről van szó, amit nem kötelező telepíteni és a Windows Update sem telepíti automatikusan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák