Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Marci112233

    őstag

    Üdvözletem!

    Még tegnap este újraraktam az aláírásomban lévő gépet. Indulási probléma megszűnt mert most már pillanatok alatt ott áll hogy kéri a PIN kódot.
    Viszont megakadtam, mert az internetes hálózatban van egy Synology DS418 NAS. Fel akarnám csatolni hálózati meghajtóként, de a listában, úgy mint a laptopon és a képen is van nem találja a PC a NAS-t. Enélkül fel tudom csatolni manuálisan minden bekapcsoláskor a Synology Assistant-al, de ez így nem oké mert eddig a PC-n is úgy ment most a laptopon is, hogy ezen módszerrel az Assistant kikerülhető volt, és elég volt a gyors menüben rábökni a meghajtóra, mert ott volt, csak be kellett ütni a felhasználót és a jelszót és már meg is volt nyitva a megosztott mappa. Viszont most ezen felcsatolás hiányában mindig kell az Assistant is.

    Ui:

    Aki szerint a másik meghajtóra telepített programok nem mennek az téved. Több programot tudok másik meghajtóról gond nélkül futtatni az új rendszer alól. Nem mindent, mert párat ami nem ment már újra felraktam az új rendszerre, de így nem kell mindent újrarakni, csak amik nem mennek. Amik meg igen annak elég egy parancsikont küldeni az asztalra, és vagy onnan indítani, vagy betenni mondjuk egy programok mappába és onnan.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Hydro G 650W

Új hozzászólás Aktív témák