Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz lanszelot #126488 üzenetére

    Ez a "win7 háókártyához regel" nem teljesen világos, de biztos. :D :)) Tudtommal az van aktiválás, illetve automatikus aktiválás ügyben, ami az előző válaszokban lett leírva és hardverazonosító alapján digitális licenc a W10-nél van, meg annál nem kell újratelepítésnél újra megadni a termékkulcsot, mert digitális licenc megléte esetén automatikusan aktiválódni fog, amit a telepítő is leír az aktiválásnál.

    Az meg már ugye szintén le volt írva, hogy a W10 telepíthető és aktiválható a W7 termékkulcsával, nem kell és felesleges végigtolni a W7 —► W10 közvetlen upgrade-et. Illetve az utóbbinak max. akkor van értelme, ha a személyes fájlok és a telepített alkalmazások megtartása a cél, ellenkező esetben felesleges. Meg esetleg akkor, ha nem ismert a W7 termékkulcs, bár ha jelenleg aktiválva van, akkor pl. ProduKey programmal kiolvasható, valamint az upgrade-hez pl. frissítési segéddel / MCT-vel rendszerint amúgy is kell az aktivált állapot.
    Ha sikeres a W7 —► W10 upgrade / "kulcsos telepítés" és aktiválás, akkor a gépházban majd ott virít az aktiválva van digitális licenccel felirat, lásd a már linkelt screenshotot példaként. Ha sikertelen lenne, technikailag akkor is használható a W10 x ideig termékkulcs/aktiválás nélkül pl. testreszabási korlátozásokkal, lásd az alábbi cikkben leírtakat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák