Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Üdv! Olyan problémába ütköztem, hogy régebben letöltöttem az Avastot crackel, és a windows 10emen régebben ment rendesen.
Na most újra rá akartam tenni az Avastot a gépre amit eddig mindig sikerült..
Hát szépen kapom a kékhalálokat és a folytonos újraindítást most már.
A programmal soha nem volt eddig semmi gond.Utánanéztem a hibakódnak és a Microsoftnál is azt írták, hogy csak a windows defender legyen rajta mert az elég a gépnek.
Tehát ebből arra gondolok, hogy az Avastot a defender tökre letiltja a fenébe és egy kamu windows rendszer boot összeomlást iktat beMivel csökkentett módben elindul amúgy a gép, és csökkentett módban is benne van az avast a rendszerben.
Tehát a lényeg, ahogy végez az avast telepítés, a gép instant kékhalál és nem bootol be csak csökkentett módban.
Hozzá teszem, hogy az avast csökkentett módban való eltávolítása után a gépnek mint ha mi sem történt volna, megint jól van teljesen. És a hiba akkor is elindul ha az internetet letiltom és akkor is ha tiltva van a defender minden víruskereső funkciója, és akkor is, ha nem.Valaki tud segíteni még is mit tehetek ez ellen?( A progi nem hiszem hogy korrupt lenne mivel évek óta ezt telepítettem egészen eddig gond nélkül).
CPU: i7 950, VGA: GIGABYTE GTX 1650 Super 4GB OC, 14GB RAM, SSD: 250GB Samsung 860 EVO, HDD: 1TB WD Blue, 1TB WD Black. Motherboard: Super Micro X8SAX 3 channel, Ház: DeepCool Matrexx 55
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Warships
- LG V30 - vezércsel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?