Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldMike

    őstag

    Üdv!
    Egy számomra eléggé furcsa dolgot vettem észre (W10 Pro). Elöljáróban annyit, hogy a gépen két felhasználói fiók van, egy admin és egy normál felhasználói. Jellemzően a normált használom, ez még a nem gyakori programtelepítésekhez is megfelelő, bár előfordult hogy nem sikerült, csak az adminban (feltételezésem szerint a telepítésnél az admin userbe akart volna írni, ami a normál user esetén nem volt lehetséges).
    Ilyenkor, és a lemezkarbantartó használatakor szoktam admin felhasználóként belépni (nekem csak ilyenkor sikerül a feleslegessé vált Windows fájlokat törölni).

    A jelenség: amikor admin felhasználóként kijelentkezek, majd bejelentkezek normál userként, a használat végén a kikapcsoláskor kiírja, hogy mások is be vannak jelentkezve (szerintem nincsenek) és az adataik el fognak veszni. Ilyenkor a mindenképpen álljon le lehetőséget választom, és rendben le is áll. Ami még érdekesebb talán, hogy ilyen üzenetet kapok a következő esetben is: adminként zártam be a gépet, a következő indításkor a kezdőképernyőn automatikusan az admin bejelentkezés az aktív, de én átváltok a normál felhasználói belépésre.

    Lehetséges, hogy valami miatt nem történik meg az admin fiókból való teljeskörű kilépés?

    42LM660S

Új hozzászólás Aktív témák