Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz Cs1csó #114083 üzenetére

    Jójójó picit lusta is voltam mert picit beteg vagyok 2 napja... Most szemezgettem és néhány programot csak megtalál, csak pont amiket eddig keresek, azokat nem. WTF? Hát úgy, hogy ami az user\start menüben van, azt megtalálja, de ami a programdata\..\start menüben, azt nem. Innentől kezdve nem olyan vészes a helyzet; ha valamit nagyon kell, azt átrakom magamhoz és kész.
    Közben az O&O shutupot is átnéztem és ott csak az appok háttérben futásához írta, hogy eltörhet ezt-azt, többek között a keresőt is, de természetesen a visszakapcsolás nem segített a fentin.
    Na mind1, azért köszönöm a segítséget :)

    EDIT: +Csupingo
    Pont emiatt tolom el a frissítéseket. Kapásból nem a célzottban vagyok+tolom a biztonságiakat 5, a featureket 30 nappal.
    Ennél jobb stratégiáról még nem hallottam.
    Valami cikkből:
    "Ha a frissítési csatornát a "féléves csatorna (célzott)" helyett simán "féléves csatorna" beállításra kattintjuk, akkor mindig csak a minden hónap második keddjén érkező végleges, és stabil frissítéseket kapjuk meg, függetlenül attól, nyomkodjuk-e a Frissítések keresése gombot. Mindez elvileg a Pro, Enterprise és Education kiadásokra érvényes, Home változatra nem."

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák