Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz NYPD #111353 üzenetére

    Az egyik előző válaszban már le volt írva, hogy mit kellene csinálni a partíciók összevonásához, de úgy látszik feleslegesen... Ráadásul ha sikerült dinamikus lemezzé konvertálni az alaplemezt, akkor az megint szép. :D

    "Van olyan opció, hogy covert to basic, esetleg előtte ez kellene?"

    Igen, ha nem célirányosan használsz dinamikus lemezt és nem akarod adott esetben szívatni magad, akkor célszerű alaplemezzé konvertálni. A 3rd party particionáló programok ezt meg tudják oldani adatvesztés nélkül, de biztos ami biztos alapon lehet előtte mentést készíteni a lemezen lévő fontos fájlokról.

    Egyébként nem kell az összevonáshoz semmit feleslegesen húzogatni... Az ilyen particionáló programoknak pont az a lényege, hogy a Windows lemezkezelőjével ellentétben képesek megoldani ilyen esetekben is az összevonást, valamint 1 összevonási/kiterjesztési műveleten belül szükség esetén a partíciók átmozgatását. A korábbi telepítés maradékát, a 2 db WinRE partíciót pedig lehetne kapásból törölni, ha már nem kellenek, majd az úgy létrejött unallocated területre kiterjeszteni az F-et.

    Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor előtte inkább készíts mentést az F partíció tartalmáról!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák