Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz gameboy #110929 üzenetére

    Elég ha a legfrissebb telepítőt futtatod de a telepítés elején válaszd a TISZTA telepítést és persze válaszd ki mely modulokat szeretnéd.

    ngabor94

    Ha indul a telepítő a GPT + UEFI kombóra akkor menjen azzal.

    tomic

    Ez az üzenet a telepítés melyik részénél jön elő? Nem lehetne a HDD-ét törölni és formázni?
    JÓl gondoltam itt a "hivatalos" MS support szöveg:


    A hibaüzenetet azért kapod, mert jelenleg a meghajtó a Master Boot Record (MBR) partícionálási stílust használja és UEFI-módban bootolsz. Ha a meghajtón rendelkezel több partícióval, melyeket egy korábbi Windows telepítés során hoztál létre és az(oka)t meg kívánod tartani, úgy az MBR partícionálási stílus mellett kell maradnod és a bootoláskor a Legacy Boot módot kell használnod. Ahogy az angol nyelvű Boot to UEFI Mode or Legacy BIOS mode TechNet leírásban látható, a bootolási sorrend megadásakor a BIOS USB Drive opciót kell kiválasztani, melynek pontos elnevezése eltérhet.

    Új telepítési adathordozót nem szükséges létrehoznod. Ha nem kívánod megtartani a korábbi partíciókat, úgy csupán annyi a teendő, hogy a meglévő összes partíciót el kell távolítanod a partícionálási ablakon a Törlés gomb segítségével. A kötetek törlését követően elérhető lesz az allokálatlan szabad terület, melyre új partíció(ka)t az Új gombra kattintva tudsz létrehozni. Ezt követően már folytatható a telepítés és a telepítő a rendszer számára szükséges rejtett partíciókat is automatikusan létrehozza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák