Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz viharhozo #108128 üzenetére

    "A Popcorn sajat Network Browsere pedig a Nyilvanos mappa megosztasa utan se lat semmit."

    És ez nagy valószínűséggel így is fog maradni, mint ahogy nálam is így maradt az én Dune HD lejátszómmal, ami a te popidnak az édestestvére. Viszont többek között a külön elérési út, a kézzel megadott elérés nekem a megoldás egyik kardinális összetevője volt.
    Megpróbálom a Dune kezelőfelületén keresztül elmagyarázni, mire gondolok. A Popi szoftveresen hasonló, ha más néven is, de hasonlóképpen kell működni azon is. (Nekem is volt popim, kétféle is.)
    Ugye a win7 idejében ide, a WORKGROUP-ba belépve rögtön tallózhattuk a pc-n megosztott tartalmakat. (Hej, szép idők voltak.:) ) A win10-ben már nem, mert ez az ablak fogad, bármit csinálsz. Tehát szépen vissza kell menni a források oldalra, és valamelyik ablakra (mondjuk a Hálózati böngészőre) "Pop up" gombot nyomva a távirányítón (nem tudom már, a popin hogy hívják, de a funkciója olyan jobbegér-szerűség), Új hálózati könyvtárat kell megadni. Az enyém így van kitöltve.
    Ezt értem én kézi vagy külön elérési út megadásnak. Bár a popi kezelőfelülete nyilván más kicsit, de biztos, hogy ugyanezeket be lehet állítani azon is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák