Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    Sziasztok,
    Egy kis segítséget kérnék:
    Adott egy Win10 (nem crackelt, eredeti), amit nemrégiben újratelepítettem. A rendszer egy 1 TB-os SSD-n van, ami 200 (c)/800-as (d) megbontásban van partícionálva, 200-on a rendszer, 800-ason pedig a telepített játékok (Steam, Uplay, XBOX meg a többi).
    Na most a problémám, hogy a többi kliens eddigi használatából kiindulva nem töröltem a meghajtót, hanem azt hittem, hogy majd felismertetem vele a telepített játékokat. A Steam/Uplay-nél ez ugye két kattintás, de az XBOX most megszívatott egy "kissé"
    A korábbi win csinált egy WindowsApps mappát, amiben benne vannak a játékok, de ehhez semmilyen hozzáférést nem engedélyez nekem, azaz
    * törölni nem engedi a mappát,
    * az XBOX app nem ismeri fel mint korábban letöltött és telepített játék,
    * a TC-ben nullának írja a méretet, de ha belemegyek, akkor ugye látszik a hiányzó ~105 GB-nyi hely, de semmiképpen nem tudom törölni,
    * illetve az XBOX app elirányít az "Új tartalmak mentési helyének módosítása" menühöz, ahol szól is, hoghy egy másik eszközről származó alkalmazások vannak, kérdezi, hogy akarom-e törölni, de IGEN-re kattintva, sikertelen művelet és 0x8007005-ös hibakód, ami elég általános.

    Mit lehet ezzel kezdeni?
    Nekem már az is elég lenne ha le tudnám törölni a francba az egész mappát. :F
    Előre is köszönöm a segítséget! :R

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák