Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz L7wy #9424 üzenetére

    Ezzel a hover dologgal igazad van. Viszont ha egyszer megtalálod, tudod.

    Nekem persze nem jelent gondot semmi ilyesmi, felfedező természet vagyok, még örülök is neki, hogy eldugtak ezt-azt :D Viszont továbbra is azt állítom, hogy bármilyen okos legyen valaki a FAQ, használati utasítás és társai olvasása használat előtt kötelező vagy legalábbis ajánlott! A lelülök és megcsinálok bármit elsőre hozzáállású emberek okozzák a legtöbb balesetet és gondot, sajnos nem csak maguknak. Mert hogy win8ban nem találja a menüt egy dolog. De egy ilyen hülye, aki a videoban van, amit linkeltetek pár hsz-el hátrébb, így ülne a toronydaruhoz is!

    ...és akkor megint ott járunk, hogy nem a windowssal (alle zusammen), a fejlesztőkkel a linuxxal a designnal stb. van a gond, hanem morális kérdés ez az egész elfogadás, befogadás és a lustuló-butuló fogyasztói társadalom az, ami ezeket a negatív visszajelzéseket (persze rossz helyen és időben) szüli.

    Ha valami nem jó egy félkész dologban a készítőinek kell szólni, hogy csinálják másképp. Várják a kritikát és áhítoznak rá, hogy minél több embernek tetsző legyen, amit csinálnak, hiszen ebből élnek, tehát nekik kellene szólni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák