Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz netpeti98 #69278 üzenetére

    Még csak 2 napja pucoltam ki a gépből a telemetriás cuccot, de egyértelműen halkabb lett azóta. Sokkal kevesebb a tekergetés. Nem tudom, hogyan lehetséges, de azóta a SensorDetector.exe sem nyüzsög annyit, ha jól gondolom. Igazából elég rövid idő telt el a takarítás óta, ráadásul ma sem tudtam folyamatosan a gép előtt lenni, amíg be volt kapcsolva, így a véleményem nem túl megalapozott.

    Elképzelhető, hogy a telemetriás kémprogi mozgósít a gépen található programok közül párat, ami az adatgyűjtögetős érdekeit szolgálja? Mert pl. az említett program sok rendszeradatot lát, ezért lehet, hogy vele végezteti a "kulimunkát" a Microsoft. :F Nekik úgy is csak a végeredmény kell, fölösleges megírni egy bonyolultabb programot, amikor másét is használhatja. Így elég, ha el tud indítani pár programot és kiolvasni az eredményt. Persze az is lehet, hogy ez merő fikció, csak furcsa ez a csönd a gépből.

    Avastot használok, de jó, hogy eszembe juttattad, hogy kapcsoljam be a képernyővédős víruskeresést, mert korábban átmenetileg kikapcsoltam és úgy felejtettem. Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák