- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Van egy marha idegesítő dolog a rendszeremen és egyszerűen nem jövök rá mi lehet a hiba.
Az intéző úgy viselkedik minden alkalommal (újraindítás, vagy alvó állapot után) mikor megnyitok képeket tartalmazó könyvtárat, mintha akkor nyitnám meg először és bazi lassan olvassa be a mappa tartalmát, illetve lassan jelennek meg a miniatűrök. A mappa tulajdonságoknál mindenütt úgy van beállítva, hogy miniatűrök jelenjenek meg és ne ikonok. A könyvtárakból kitöröltem a régi dátumú thumbs.db fájlokat, de nem készülnek újak. Elkezdtem keresgélni, de csak egy nagyon régi bejegyzést találtam, ahol hasonló jelenséggel foglalkoznak konkrétan ott a multimédiás tartalmú meghajtók könyvtárak lassú beolvasása volt a téma, de nálam pont ugyanez a jelenség is látható, mármint amikor lassan fut végig a beolvasást jelző zöld csík a címsorban és ott egyértelmű codec hibára utaltak. Ebben csak az a gáz, hogy nincs a gépre telepítve semmilyen codec csomag.
Itt egy link ahol videón látható amiről írtam: Youtube
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest