Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #19617792 #50490 üzenetére

    Újabb Win 8 troll... :D
    Igaz, akár bele is tehették volna, de egyszerűen annyira triviális dolog ez...ettől mért ne lehetne ugyanúgy használni a rendszert?? Bal klikkes start gombon, v épp asztalon, tálcán, + charms bar keresőt / kezdőképernyőt használva mit nem lehet megtalálni, elindítani, amit csak a hagyományos start menüvel lehetett ??? Nincs a hagyományos start menünek egyáltalán olyan előremutató funkciója, h a hiánya olyan nagy visszabutulást jelentene. :N
    Attól, h vki épp hasonló véleményen van, mint én, még nem csempefan :N , én sem azt kattintgatom éjjel-nappal és U1 óta nem is nagyon kell. Viszont sokkal kényelmesebb kezdőképernyő használata, és indításhoz alig mp-re kell csak használni, illetve néhány app, pl. időjárást kifejezetten azon szeretem megnézni.
    Az, h való, v nem való, szubjektív vélemény...a hasznos munkában nem akadályoz, s bizonyos esetekben adott usereknek nagyobb felhasználói élményt adhat. Ha vkinek meg annyira nem nyeri el a tetszését, úgy se, h jóformán egyáltalán nem kötelező azon dolgoznia, akkor meg maradjon Win7-en, hacsak nem 8-cal elővásárolt notija, driverek miatt nincs rákényszerítve....

    Okozott egyes konfigokon az igaz, de azért korántsem mhol. Illetve, ha nem rakja fel, 2015 októberében / 2016 január után végleg megszűnik a sima 8 támogatása. Persze annak a rétegnek, aki amúgy is tesz ezen, illetve havi frissítésekre, nem nagy érvágás :D Viszont így nem fér hozzá új funkciókhoz sem, így a "régi kép" alapján szidja, holott lehet már az új verzióval bőven elvolna. Persze majd addigra 9-re is upgrade-elhet.
    te sem frissítesz netán, mert minek, v mégis?

    (#50499) edeleny: "alsó csempesorban", csak a szükséges fő program ikonokat tudod "fő csempesorra" is kitűzni és akkor nem lesz káosz. ;) Vagy, ha zavar, fentebb lett linkelve, van vagy 10 féle ingyenes start menü pótló.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák