Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Partyface007 #48750 üzenetére

    Bootoltam lemezről, és ugyan úgy nem segített semmi. :(

    Meguntam, lementettem mindent, ami kell, aztán újrahúztam a nulláról. (Csak egy viszonylag régi restore point volt, és volt már ezzel kellemetlen élményem: konkrétan visszaállíthatatlanul letörölt viszonylag értékes file-okat, amiknek semmi köze nem volt a Windows-hoz, vagy közvetlen módon annak épségéhez, csak az AppData/Roaming mappában vagy az asztalon voltak. Végül nem volt ebből baj, volt elég friss másolat róluk, de azóta sohasem használom a restore-t, mert akár többet árt mint használ...)

    Most legalább kipróbáltam, hogy tényleg teljesen felesleges-e az MSR partíció egy 128Gb-os SSD-re, amiből úgysem akarok dinamikus lemezt konvertálni és partíciókat nyújtogatni/szeletelni/pakolgatni.
    Kézileg dobtam fel egy 35Mb-os EFI partíciót, minden mást pedig egy primary partíciónak hagytam meg és nyugodtan elfut a rendszer (szépen megtalálta magának az EFI partíciót, és nem nyafogott a Recovery és MSR hiányára a telepítő, aztán szó nélkül bootol a renszer).

    Így persze Recovery sincs, de arra most úgy is mérges vagyok! :W
    Ha kell, akkor ott lesz a DVD...

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák