Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz micafighter #41373 üzenetére

    Ez a lemez itt nem segített volna, a Windows szándékosan csinált olyat magával, hogy többé nem volt használható további beavatkozásig, amire viszont nem hiszem, hogy még rá lehetett volna venni, de amúgy is mindegy lett volna, hogy onnan folytatva csinált Reset-et, vagy én rakon újra manuálisan.

    Ebben az volt nagyon kellemetlen élmény, hogy egyetlen félrekattintás elég volt hozzá (egy olyan menü felületen, ahol egyáltalán nem érzi azt az ember, hogy egyetlen rossz lépésből azonnal nagy baj lehet) és utána egyszer sem kérdezte meg, hogy tisztában vagyok-e azzal hogy mit kértem, és hogy tényleg ezt szeretném-e, csak nekirohant megcsinálni.

    A filementéshez tényleg használhattam volna Linux-ot is, csak gondoltam így legyegyszerűbb, ha úgyis csak egy mappa kell, akkor az xcopy egy pendrive-ra a sallangokkal együtt, aztán majd kiválogatom azt a pár filet, amit kell.
    Bizonyára elakadt egy fájlon vagy mappán, amihez nem fért hozzá, csak nem vettem észre, hanem mentem tovább, amint látszólag végzett a másolási művelet.

    Vagy most jut eszembe... A Windows Reset szándékosan törli a felhasználói fájlokat is! Szóval máris megvan az egyszerű magyarázat, hogy miért nincs semmi hasznos fájl az xcopy-val mentett felhasználói mappában. Nem én szúrtam el a másolást, hanem már törölve volt a mappa tartalmából, amit szerettem volna lementeni! (TRIM-elős SSD-n pedig nincs undelete).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák