Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buvartacsko

    addikt

    Na jó, most már több napos használat után kijelentem: Tetszik. :K
    Jó lesz ez, van még hova kiforrnia, bízom benne hogy a MS tényleg tudja, hogy mik lesznek jobban a trendek jövőre, és sikerre tudja majd vinni ezt az egész koncepciót. Nekem a rendszer kezelésével nem voltak problémáim, minden nagyon egyértelmű egy idő után, egyre jobban tetszik így.
    A Start menü egyáltalán nem hiányzik nekem, mivel csak arra használtam eddig is hogy a keresőbe bírjam az app nevét ami kell és elinduljon. Most simán Winkey helyett Winkey+Q-t kell nyomni, hogy ugyanezt a funkciót használni tudjam, és ennyi az egész.

    A Messaging APP is tetszene nagyon, hogyha lehetne benne szöveget kijelölni a másik embertől, illetve, lenne valami jobb partnerlista, és működne esetleg a Facebook chat is. ( nekem jelenleg nem hajlandó bejelentkezni. )

    A Windows Store-ban számomra egyelőre semmi hasznos nincsen az ég világon, csak egy csomó hülyeség. Rengeteg gyári alkalmazást letöröltem, amit valószínűleg sohase fogok használni.. ( a weather esetleg maradt volna, de nem tudtam átállítani celsiura, és az én városom nem is volt benne, bár érdekes mód a mellettünk pár kilometerre levő, sokkal sokkal sokkal kissebb falucska meg igen. no de mind1, nem ezen áll vagy bukik egy oprendszer: :) )

    DP-hez képest sokkal könnyebb irányítani és használni a Metrós dolgokat egérrel is. Nagy pozitivum.

    Talán el tudom képzelni, hogy valamilyen szinten elsődleges OS-nek is lehetne használni, bár most így sleepből felélesztve a gépet, azzal kezdett hogy disconnectelt a wireless ap-ről, majd újra reconnect, de addig se szólt a rádió így, ilyet a DP nem csinált.

    Így hirtelen ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák