- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Sziasztok!
Tegnap újraraktam a rendszeremet (Windows 7, VLC-vel) és azóta ha hálózatról szeretnék nagy méretű filmet lejátszani, vagy 10-20 mp mire elindul a film. NOD vírusírtót használom Windows tűzfallal, mindkettőt letiltottam de nem segített. Mi lehet a gond? Ha már nagy nehezen elindult a videó, akkor rendben tudok ugrálni a filmen belül. A hálózati másolás is teljesen jó, 10-15 Mb/sec. Járt valaki ilyen cipőben?[ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy USB-s infra eszközt, de csak WindowsXP drivert adtak hozzá mellékelve, azonban Win7-hez nem találok. Az eszköz egy BestConnection márkájú infra vezérlő, S110 kódnéven is fut még. Tud valaki hozzá tippet adni, hogyan lehetne kiváltani ezt a drivert egy kompatibilis példánnyal?www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
válasz Doky586 #49711 üzenetére
Ha nem tudom összehozni akkor még visszatudom vinni webáruházas rendelés miatt, de reménykedjünk
Felrarok egy virtual WinXp-t, hátha ott menni fog, de több helyen használnám ezért jobb volna egy Win7 működést összehozni ha lehetséges. Arra gondoltál, hogy soros port helyére köthető irDa vezérlőt venni?quailstorm: VID_1685, PID_0200, de még nem találtam hozzá Win7 drivert.
[ Szerkesztve ]
-
lehella
senior tag
válasz quailstorm #49714 üzenetére
SigmaTel drivert találtunk hozzá, Windows7 alatt tökéletes működik, ugyan volt egy kis backdoor, de végre tudok oplogókat küldeni rajta keresztül a telóra
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest