- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
-
mezis
félisten
válasz gabor128 #35601 üzenetére
"A formázást el akartam kerülni mert nagymennyiségű adat is van mellette és nincs hova átmozgatni."
Türelem. Csak idő kérdése és nem kell kerülgetned sem nagymennyiségű, sem kis mennyiségű adatot.
(Archiválni, biztonsági másolatot készíteni ? Minek ? Majd segít egy adatmentő Kft. Ha tud. Mert csodára ők sem képesek. És ha visszavarázsolnak elveszett adatokat, az sokkal drágább lesz annál, mint ha magad, idejében gondoskodsz az adatmentésről....)
mezis
-
pc360
addikt
válasz gabor128 #56196 üzenetére
Nézd meg egy rendesebb programmal (Process Explorer), hogy mi foglalja a memóriát leginkább akkor, ha a böngésző nincs elindítva. Normál esetben 1,5, max 2 gigánál (ha egyéb apróságok futnak) nem illene több memóriát ennie a rendszernek. A böngészők viszont bármennyit beharaphatnak oldalszámtól és oldalaktól függően, ezért azzal ne foglalkozz.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
core i7
addikt
válasz gabor128 #56199 üzenetére
1 32 bites a rendszered
2 Nekem 64 bites rendszeren volt ugyanez az összes ramot kiszedtem majd visszapakolásztam 1-esével
majd startmenü kereső msconfig futtatás rendszerindítás speciális beállítások memória méreténél kiveszed a pipátNa ezt benéztem áprilisi dologra válaszoltam elnézést
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...