Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kerdezo20

    újonc

    Tehát ha jól látom két lehetőség körvonalazódik:
    1) a windows 7-ben (mert azon dolgozok) letiltották ezt a funkciót (vagy csak megkopott), tehát nincsen megoldás arra, hogy használni tudjam a saját karakter funkciót.
    2) a súgó meglepően felületes, annak alapján nem lehet alkalmazni a saját karakter funkciót - amit a kapott kiegészítő információkkal "majdnem" be tudtam üzemelni. Ebben az esetben talán még valami apróság hiányzik, hogy a saját karakter táblázatban kijelölt karaktert be tudjam szúrni a szövegszerkesztőben.
    +1) harmadik lehetőség a font editor program alkalmazása. Az interneten hosszú lista jelenik meg, amik között nem nagyon tudok eligazodni. A bemutató videókon (többhöz van ilyen) számomra elképesztően magas szintű szerkesztő funkciók jelennek meg. Amikor azonban az ingyenes letöltés gombra kattintok, akkor végeláthatatlan sorban jelennek meg lehetőségek, hogy támogassam a fejlesztést ennyi-annyi pénzzel. Ráadásul ott a gond, hogy mi van ha kárt okozna valamelyik ingyenes? Melyik font editor programot ajánlaná nagyon egyszerű, akár a eudcedit.exe szintű, biztonságosnak vélhető fontszerkesztőnek? - Aminek eredményét
    - vagy a beszúrás - szimbólum - egyéb szimbólum lépésekkel tudom lehívni a szövegszerkesztőben
    - vagy a charmap.exe táblázatából <ctrl><C-V> művelettel
    - vagy valami egyéb módon.
    Nem akarok szenvedélyesen új és újabb betűtípusokat alkotni, csupán néhány sűrűn használható egyedi karakterre lenne szükségem.

    Segítségét köszönve

Új hozzászólás Aktív témák