Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Chrystall #71420 üzenetére

    A leírtak igazságtartalma kb. annyi, hogy a desktop Windows 8/8.1 kinézetének valóban volt köze a 8/8.1 Windows Phone-hoz illetve röviden a WP-hez, az utóbbi népszerűsítéséhez, de a többi eleve szubjektív zagyvaság.
    A WP amúgy egyáltalán nem volt rossz mobil eszközöknél, csak mivel későn lépett be azzal a Microsoft a mobil piacra, ezért már nem tudták megtörni az Android és iOS dominanciáját, nem fejlesztettek az előbbi platformra elég appot a Store-ba, ezért is lett emiatt végül elkaszálva.
    Az kb. semmi nem jelent, hogy a "jútubon" az a fickó mit "okoskodik" otthon a fotelből, aki ha leragadt a muzeális, elavult XP-nél, akkor pláne nincs miről beszélni.
    Aki használt Windows 8/8.1-et - te a leírtak alapján nem valószínű - , az tudja, hogy nem volt olyan rossz Windows az mint amilyennek mainstream beállították, eleve stabil és gyors - amit nemrég más is említett itt - volt, sőt az egyik leggyorsabban bootoló Windows. A csempés felület használata meg amúgy nem feltétlen volt kötelező, a 8.1 már eleve az asztalra bootolt de a 8-asnál is beállítható volt, akinek hiányzott telepíthetett ingyen 3rd party Start menüt, stb. Aki használta, az tisztában lehet ezekkel, aki nem, az meg írogatja az "okosságokat". :D
    De, érdemes és szerencsére szoktak is időnként változtatni és fejleszteni azokon a "bevált dolgokon", ha nem tennék, akkor még mindig a puritán, muzeális, többszörösen elavult XP szintjén lennének a Windowsok, ami szerencsére nem így van.
    Mivel a Windows 7 konzumer vonalon már 3 éve nem támogatott, már eddig is váltani kellett volna újabb Windowsra, most meg hogy a fizetős ESU is megszűnt és azzal sem lehet már trükközni, valamint egyre több program nem támogatja, a népszerű böngészők is dobják a támogatását, az újabb hardverkonfigurációknál egyre gyakrabban nincsen és a jövőben pláne nem lesz hozzá támogatás, stb., ezért most pláne aktuális a váltás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák