Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz GEPESZ66 #71134 üzenetére

    Ha gyárilag Windows 7-tel előtelepített a laptop és megvan még a gyártó recovery partíciója, akkor igen, ez esetben megoldható a visszaállítás a gyári alapállapotba (példa).
    Ha be volt kapcsolva a rendszer-visszaállítás és van visszaállítási pont, akkor másik lehetőség a rendszer visszaállítása egy korábbi, jól működő időpontra és azzal a nem kívánt módosítások visszavonása.
    Ha korábban készült a rendszermentés lemezképfájlba, akkor következő opció abból 1:1-ben visszaállítani a korábbi, jól működő állapotot.
    Ha egyik előbb felsorolt sem áll rendelkezésre, akkor jobb híján marad a clean install és a repair install lehetősége, ahol az utóbbinál megtarthatók a személyes fájlok és a telepített programok.

    Nem derült ki a leírtakból, hogy HDD vagy SSD van-e abban a laptopban, mennyi a RAM, pontosan milyen CPU, 32 vagy 64 bites Windows 7 van-e telepítve, stb. Ha gyors SSD helyett egy lassú, 2,5" | 5400 RPM HDD a rendszermeghajtó, akkor az már önmagában komoly lassulást eredményezhet és nincs min csodálkozni, ha az állapota (HDS) sincs rendben és pl. szektorhibás, akkor meg pláne.
    Nem derült ki a leírtakból, hogy pl. vírusellenőrzés lett-e már futtatva, valamint mennyi program van telepítve, azok automatikusan indulnak a rendszerrel és futnak a háttérben, vagy sem. Ha össze lett vírusozva a rendszer és / vagy túl automatikusan induló, nagy rendszerterhelést okozó program lett telepítve, akkor megint nincs min csodálkozni, meg ez esetben elsődlegesen a felhasználói szokásokon kellene változtatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák