Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peltár

    aktív tag

    Sziasztok!

    Van egy régi hálózatos problémám a melóban, voltam különböző fórumokban ahol feltettem a kérdésem ez ügyben, illetve amit tudtam magam megnéztem. Eddig nem jártam sikerrel.

    Tömören: belső hálózat 3 gép , ADSL, router keresztül megosztva. Két Win 7 Home, egy XP Home van összekötve. Ha lemennek pihenőbe, utána ha magukhoz térnek nem látják egymást csak a webet és a levelezést, illetve az FTP is megy. Több idő, és kábel ki be, esetleg újraindítás után megjavul a helyzet a következő alvó állapotig. Általában a két laptop a problémás az asztali gép nem.

    Amit eddig tettem: Letöröltem a hálókártya drivereket, felraktam a frisseket, kikapcsoltam az energiatakarékos üzemmódokat, nem engedem a hálókártyát alvó módba.Töröltem majd újra raktam a belső hálózatot. Annyi hogy nincs fix IP-Cim egyik gépen sem a router ossza. Pingetni érdekes mód mindig tudok
    mind a háromról. + Az a baj, hogy a főnököm laptopja vándorol haza és vissza a melóba. A vírusirtó ugyan az mind a három gépen, ha kikapcsolom őket az sem javít a helyzeten. Nagy vonalakban ennyi.

    Ki tudhat ez ügyben segíteni?

    Üdv

    Peltár

Új hozzászólás Aktív témák