Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    sziasztok!

    eddig a tárhelyparknál volt a tárhelyem a legkisebb, 990 Ft-os csomagban, nem igazán használtam ki mert a honlapkészítést csak tervezem, nem álltam még neki, de a jövőben tervezem megvalósítani. a domainhoz tartozó email címem is ezen a tárhelyen keresztül fut, a rendelkezésre álló 100 MB tárhely erre a minimál felhasználásra épp elég, a lényeg, hogy valami van.

    kaptam azonban egy levelet a tárhelyparktól, hogy ezt a 990Ft/100MB csomagot mostantól csak az első évben lehet igénybe venni a második évtől pedig csak a drágább, 4000 Ft-os csomag elérhető a régi ügyfelek számára.

    ennyit én erre a célra most nem szánok, nem tudok szánni, de szeretném, ha az emailcímem és némi tárhely megmaradna, ezért keresek valami másik tárhelyszolgáltatót, akihez át tudok költözni.

    mindenképpen fizetős megoldásban gondolkodom, mert kell a megbízhatóság és a reklámmentesség, ha van máshol is ilyen 1k/év körüli csomag. lényeg, hogy egy teljesen szimpla fapados weboldalt össze tudjak kalapálni rajta, legyen wordpress és lehessen működtetni az emailt rajta.

    tudtok segíteni, hogy van-e alternatív szolgáltató, akinek van a tárhely 990-hez hasonló csomagja hasonló áron?

    (most abba ne menjünk bele, hogy miért nincs napi 11 forintom tárhelyre, nem tudok ennyit rászánni, jó okom van rá)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák