Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BogyóBP #15062 üzenetére

    Tény, hogy kicsit sok TPbe kerülnek a repülők, de azzal nem értek egyet, hogyha valaki elérte a "tree végét" (van egyáltalán ilyen játékos? De legalább az ismerettségi körünkben van? Mert nekem nincs pedig nagyon nagy ismeretségi köröm van WTben) akkor kapja meg az őj gépeket automatikusan. Miért, akkor jobb lesz, hogy minden a treen elért FP-t felküld a játék a sárga villanykörtébe (és gyakorlatilag megy a levesbe)?

    Egyébként maguk a fejlesztők is érezték egyszer, hogy Rank IV és V repülői sokba vannak, pár éve ugyanis ezen a két tieren minden repülőnek megfelezték a fejlesztéséhez szükséges LB-t/FP-t, sőt a modifikációkét is. Pontosanazért, hogy minél hamarabb tereljék fel(jebb) az átlag játékosokat.
    Ami szerintem méginkább bosszantó, hogy amikor megvan a gép, akkor a modifikációkat is ki kell fejleszteni, amik legalább annyiba kerülnek (LB szinten) mint maga a gép, és ezek nélkül egyébként eléggé használhatatlan a gép, szóval minden gép mellé, ahhoz hogy használható legyen minimum 2× annyi csatát kell mellé rakni mint gondoltad.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák