Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BerserkGuts #15060 üzenetére

    Szerintem eléggé egyértelmű, hogy "bele van nyúlva", de ezt nem cska én mondom hanem mindneki aki pár éve játszk vele.
    Pl ha 18 assistot kell összelőnöm, akkor 5-6 meccs is lemegy úgy h 1-2 assist jön össze összesen. Ha kill kell, akkor pont fordítva megy. Mindez nyilvánvalóan arról szól, hogyha detektálja, hogy kötvényfeladatot csinálsz, akkor igyekszik amit lehet csak nem beadni. Egyszerűen csak azért, hogy ha már elkezdted, akkor ne menj sehová, minél több meccsig ülj ott mint tartalom.
    (ennek ellenszere a magas diverzitású kötvényfeladat cosmag, amiben bármit ad, te valamit haladsz)

    Ezért an a "rámpa" tipusú feladat beadás is, vagyis pl csináj 36 kill-t. Az első meccsben 7-8 killt is megcsinálsz, utána a következőben már csak 5-6 aztán jó sokáig 1-2-3 ... és a végén van egy meccs (mikor már csak 2-3 kellene) amikor megint lehozol vagy 8-at. Egy iylen meccsből úgysem lépsz ki, tehát ezzel elérte a játék, hogya lehető leghosszabb ideig maradj.
    Az eleljén megvárja, hogy invesztálj bele, majd amikor a fele körül játsz a feladatnak akkor hortelen elkezdesz ólomlábakon és vízalatt menetelni. Akkor már nem hagyod ott, mert a fele megvan (valójában ha belefektetendő időben nézzük, akkor még 1/3-a sem!), és hát nem is volt osk idő, ennyit már kibírok... pedig a francokat, akkor jön még a több órás műszak.
    Ezért szoktam olyan feladatokat válogatni, amik könnyen lejönnek (36 földi unit csatarepülővel, bár ezzel si megtud szibati) vagy a kedvencem első csapásként nyerni, mert ez fekete vagy fehér, egy meccsből lejön.
    Általában kerülni szoktam azokat a feladatokat amik úgy kezdődnek, hogy "nyerj" mert akkor szinte sosem fogsz nyerni...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák