Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Ma gondoltam megnézem, hogy 8.3-as némettel mit is tudok. AB repülő. CL13 AMK5 Sabre, ME163B, ME262 A1, Mig 15 Bis, IL28, ME262C2b
    Játszottasm egy egész elfogadható mecset 15%!-os boosterrel. Meg is lepődem, hogy egészen elfogadható meccset mentem ekkora boosterrel??? Jah a 300%-os LB boostert elfelejtettem ellőni... ez magyarázat mindenre. na ellőttem, és keresni kezdtem
    16 percet(!) töltöttem a várólistán, ezalatt csak az utolsó 5 perceben három komplett meccset rakott összen nélkülem (20+ ember hirtelen egyszerre eltűnik a várólistáróól)m, engem meg ott felejtett. Nem, iulyenkor nem felejt el, csak keresi a WT univerzum legszivatósabb meccsét, és hát erre néha igencsak sokat kell várni.
    Aztán meg is kaptam : Mig 21S és barátai. csupa 9.3 és 9.7-es gép, miközben én 7.3-8.3ig stock gépekkel vagyok, és elkéne érni valami eredményt.
    Undorító egyébként, hogy a nem kifullozott gépek amúgyis milyen durván nerfelve vannak önmagukhoz képest is!

    Ennyit sikerült elérni :

    Igen, az IL28-al egyetlen kör oldott bomba. Gyakorlatilag ez minden ami számosítható.
    Ez egyébként az utolsó hely, és a Sabrenek backup, mivel a többi gépnek még úgy esélye sem volt. Erre ment el a 300% LB booster (biztos megint csak véletlen egybeesés)
    Nem mellesleg azt is megállapítottam, hogy nem véletlen, hogy 6.0 felett szinte sosincs kedvem játszani ezzel a játékkal. Ugyanezen lendülettel nem is értem miért mérgelem fel magamat, hogy a 8.3-as presetemnek 4 év(!) alatt még nem sikerült kifejlődnie, mikor amúgy ha fullos lesz se igen játszok vele többet ... Akkor meg nem mindegy?
    csak ez az egészen felháborító és teljesen átlátszó ganéság, hogy minél nagyobb boostert használ az ember, annál esélytelenebb, hogy legalább nymokban jó meccse lenne ... na ez akaszt ki.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák