Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    Roppant mérges vagyok, muszáj leírnom: a Számalk sikeresen elcseszett nekem egy 100%-os VCAP vouchert. Az történt, hogy regisztráltam náluk a vizsgára 3 hete, telefonon is egyeztettem velük többször, jeleztem hogy a voucher április 30-án le fog járni, illetve 28-ra (mára) kértem időpontot. Meg is jött a visszaigazolás, gondoltam minden rendben. Viszont tegnap jött tőlük egy fél soros e-mail, hogy sorry, MA(!!) akarták a kuponnal regisztrálni a vizsgát a Pearson-nél és nem sikerült, keressek másik vizsgaközpontot, további minden jót, viszlát.

    Felhívtam őket, kiderült hogy náluk az a szokás, hogy előtte nap regisztrálnak. Arra a kérdésemre, hogy akkor mi a francért beszéltük meg csomószor hogy ez a voucher le fog járni, és miért nem vették figyelembe, nem kaptam választ. A hölgy folyamatosan mellébeszélt, először azt állította hogy 3 hete beregisztrálta, de ma utasították csak vissza. Mikor kértem tőle az ezzel kapcsolatos e-maileket, amivel tudnék reklamálni a Vmwarenél, akkor elismerte, hogy igazából csak a saját rendszerükbe kerültem be, a Pearsonnál csak ma akartak regisztrálni, és az elmúlt hetekben befutott pár igény online is, így betelt a nap.

    Az egészben az a legszebb hogy azt sem mondták hogy "sajnáljuk". Közölték, hogy figyelmesebben is elolvashattam volna a visszaigazoló e-mailt, mert ők abban a jelentkezést igazolták vissza, nem pedig a vizsga regisztrációt (mintha bármi közöm lenne a belső folyamataik hátteréhez).

    Természetesen sehol nincs már időpont erre a 2 napra, sem náluk, sem a másik hazai vizsgaközpontban, sem a két legközelebbi külföldiben (Ausztria, Románia). Szóval így jártam.

    Hogy miért nem online regisztráltam: egy kollégámmal szerettem volna menni, aki 28-ra regisztrált sikeresen online. Nekem már nem kínálta fel ezt az időpontot, csak 29-et. Felhívtam a Számalkot hogy jó lenne a 29 is, de van e arról infójuk hogy a 28 miért nem megy? Azt mondták hogy azért, mert bugos a Pearson felülete, gyakran előfordul, több szabad helyük is van 28-ra, küldjem el a vouchert meg egy jelentkezési lapot e-mailben, és kézzel megcsinálják, minden rendben lesz. Hát nem lett.

Új hozzászólás Aktív témák