Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Elden Ring - Shadow of the Erdtree teszt

    gp Több, mint két évet kellett várni az Elden Ring első, és valószínűleg egyetlen kiegészítőjére. Megérte vajon a várakozást?

Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz polaar #5430 üzenetére

    A csodákra azért volt szükség, hogy az emberek higgyenek az apostoloknak (és azoknak, akiknek ők maguk átadták a csodatevés képességét), mivel akkor még nem létezett Újszövetség, amiből bárki olvashat Jézusról, és ennek elégnek kell lennie a hithez.
    Rom 10:17 "A hit tehát hallásból van, a hallás pedig a Krisztus beszéde által."

    Lázár példázatában (Luk 16:8-31) Jézus ki is emeli, hogy:
    Luk 16:31 "Ábrahám ezt felelte: Ha Mózesre és a prófétákra nem hallgatnak, az sem győzi meg őket, ha valaki feltámad a halottak közül."

    Vagyis, ha valakit a Biblia (mert hogy a próféták üzenete abban található) nem győz meg Istenről, akkor a csodák sem fogják meggyőzni.

    Egyébként ez veszélyes terület, mert a Biblia szerint Sátán is képes csodákat tenni, tehát ha valaki csodát tesz, még nem jelenti azt, hogy Istentől van:
    2Th 2:9 "Mert ennek a törvénytiprónak az eljövetele a Sátán munkája a hazugság minden hatalmával, jelével és csodájával"

    ***

Új hozzászólás Aktív témák