Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz MageRG #26002 üzenetére

    Már hogyne számítana,amikor meg van írva.
    A homoszexualitást és minden más bűnt a sátán intézett. Te is olvastad az Igét,nagyon jól tudhatod.
    Ha az Igében jártas vagy,ezt is tudnod kell. Isten az embert Ádámnak és Évának teremtette nem pedig Ádámnak és Bélának.
    Tehát férfinek és nőnek,ne áltasd magad és ne tulajdonítsd a felelősséget Istenre,ugyanis ezért az emberek a felelőssek,hiszen nem engedelmeskednek az Istennek és nem állnak ellene az ördögnek.
    Nagyon jól tudja minden ember aki bűnben él,hogy nem helyes amit csinál,mert a saját szíve vádolja őt. Ezért nem tud bizodalommal fordulni az Istenhez,így nem tud hittel,kételkedés nélkül kérni. És ezek miatt a dolgok miatt nem kapják meg amit kérnek.
    Istent nem mennyei apjuk ak tekintik,hanem egy kitalált lénynek,mert ők bizony "már" 20-30-40-50-60 évesek,mindíg imádkoztnak és imádkoznak de még soha nem kapták meg amit kértek,sőt egyre betegebbek,és a szeretteik is betegek,sőt,meghalnak ideje korán.
    Érdekes,hogy vannak idős emberek,világ êletükben templomba jártak, gyakran imádkoztak,de ha megkérdezzük őket,a legtöbben azt mondják,hogy nem kapták meg amit kértek,sót olyat is hallani,hogy az Isten betegséggel fegyelmezte őket. Ezek mind a sátán hazugságai . Az Isten azt akarja,hogy mindenki egészségben éljen és üdvösséget nyerjen.
    Elmondta,hogy mit tegyünk ehhez. Nem túl bonyolult.
    A Róma 10:9 elmondja:

    Róm 10:8 - 10:10

    8 De mit mond? Közel hozzád a beszéd, a szádban és a szívedben van: azaz a hit beszéde, amelyet mi hirdetünk.
    9 Mert ha a te száddal vallást teszel az Úr Jézusról, és szívedben hiszed, hogy az Isten feltámasztotta őt a halálból, megtartatol.
    10 Mert szívvel hiszünk az igazságra, szájjal teszünk pedig vallást az üdvösségre.

    De ameddig az ember a tudományra néz,amire Jézus azt mondja,hogy :

    Máté 11:25
    "Abban az időben szólván Jézus, monda: Hálákat adok neked, Atyám, mennynek és földnek Ura, hogy elrejtetted ezeket a bölcsek és az értelmesek elől, és a kisdedeknek megjelentetted."

    Vagy a
    Luk 10:21 - 10:22
    "Azon órában örvendeze Jézus lelkében, és monda: Hálákat adok neked, Atyám, mennynek és földnek Ura, hogy elrejtetted ezeket a bölcsek és értelmesek elől, és a kisdedeknek megjelentetted. Igen, Atyám, mert így volt kedves te előtted.
    Mindent nekem adott az én Atyám: és senki sem tudja, kicsoda a Fiú, csak az Atya; és kicsoda az Atya, hanem [csak] a Fiú, és akinek a Fiú akarja megjelenteni."

    Aztán itt egy pár igevers arról,akik csak az érzékszerveikre hagyatkoznak és azoknak hisznek.
    "hitetlen" Tamás is ilyen volt,PEDIG Ő azelőtt látta Jézust és rajta keresztül Istent megnyilvánulni,mégsem hitt a többi tanítványnak amikor azok mesélték neki,hogy látták a feltámadt Jézus Krisztust.

    Ján 20:25
    "Mondának azért neki a többi tanítványok: Láttuk az Urat. Ő pedig monda nekik: Ha nem látom az ő kezein a szegek helyeit, és be nem bocsátom ujjaimat a szegek helyébe, és az én kezemet be nem bocsátom az ő oldalába, semmiképpen el nem hiszem.
    És nyolc nap múlva ismét benn valának az ő tanítványai, Tamás is ő velük. Noha az ajtó zárva vala, beméne Jézus, és megálla a középen és monda: Békesség nektek!
    Azután monda Tamásnak: Hozd ide a te ujjadat és nézd meg az én kezeimet; és hozd [ide] a te kezedet, és bocsássad az én oldalamba: és ne légy hitetlen, hanem hívő.
    És felele Tamás és monda neki: Én Uram és én Istenem!
    29 Monda neki Jézus: Mivelhogy láttál engem, Tamás, hittél: boldogok, akik nem látnak és hisznek."

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák