Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz Miklós315 #23569 üzenetére

    ". Te hogy tagadod meg a szervezetet (Egyház)?"
    Nem tagadtam meg csak én inkább Jézushoz akarok tartozni.

    Azt mondtam,hogy legtöbb felekezetben jelen lévő emberben és az egyházban jelen lévő emberekben nincs jelen Isten Szentszelleme / Szentlelke,mert nem emberekben és rendszerekben kell hinni és nem hagyományokban.
    Másképp fogalmaztam ugyan,csak azt írtam,hogy felekezetekben és egyházakban,de mint tudjuk,ott eleve nincs jelen Isten,hanem az emberben van jelen,azokban akik hisznek.
    Isten annyit mondott,hogy ha teljes szívvel keresed Őt,akkor Ő kihoz téged az egyházakból,a felekezetekből és kijelenti magát neked. Isten az Őt keresőket szereti és kimenti őket a hagyományok okozta hazugságokból,a beskatulyázott szintű hitből,ami csak arra jó,hogy fogságban tartson téged,hogy az ember tőle függjön,mert addig van hatalma fölöttük. Soha nem mondja ki a teljes igazat és a szabadító Igazságot. Mikor hallottatok olyat a templomban,hogy ha egyszer szívből megbánod a bűneidet,Istennek,megtérsz,és bemerítkezel vízbe Jézus Krisztus nevére,akkor megbocsájt,megkapod Istentől az általa ígért Szentszellemet és örököstársává válsz Jézus Krisztusnak?
    Ráadásul fedhetetlenné lettél az Isten számára,és Jézus örökre veled marad az Isten soha el nem felejtkezik rólad,mégha a saját szüleid elhagynának is,Ő soha el nem hagy. Mikor mond ilyet az egyház? Ezek mind szerepelnek a bibliában. Ők honnan prédikálnak,hogy ezt egyszer sem hallani? Megrágta az egér ezeket a lapokat a templomokban? Minden templomban? És minden gyüliben? Vagy ki dönti el,hogy Isten kegyelméről és szeretetéről csak szűkszavúan prédikálhatnak? Elmondom,maga a pápa és a püspökök,akik döntenek ezek felől,de vajon miért maradnak ki azok amik ugyanúgy a bibliában szerepelnek és ugyanolyan fontosak,mint a többi Ige?

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák