Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hallari

    tag

    válasz szab.tam #12214 üzenetére

    Nézd, a stílus tényleg elég "hirtelen" volt, de az állításokat fenntartom. Amúgy én is megtért ember vagyok.

    "nincsenek konkrét időpontok"
    Egy biztosan van (bár általánosságban tényleg nincs): "a Jeruzsálem helyreállítására és felépítésére [vonatkozó] szó kijövetelétől [a] felkent [messiás] fejedelemig hét hét és hatvankét hét lesz”.
    teljes cikk: itt

    "Még jön az Antikrisztus (aki az EU egyszemélyi csúcsvezetője lesz),"
    A Jelenések könyve világossá teszi, hogy a fenevadnak (az Antikrisztusnak) tíz szarva van. Ennyi állam alapította az EU-t. Ezen ül a nagy parázna, a katolikus egyház, AKINEK BIRODALMA VAN A FÖLD KIRÁLYAIN ÉS HÉT HEGYEN ÜL. Aki ismeri Róma történelmét, az tudja, hogy hét dombon alapították (ezen kívül csak két olyan város van a világon, amelyiket hét dombra alapították, az egyik Rio de Janeiro, a másikra már nem emlékszem, de birodalmuk nincs a világ országai fölött, ez biztos). Az gondolom előtted sem kérdés, hogy miért van birodalma a Föld királyain (elég csak a magyar politikusra, Horn Gyulára gondolni, akinek a múltja egyáltalán nem gátolta sem őt, sem a Vatikánt, hogy szövetséget kössenek). Ezt a paráznát fogja ledobni a fenevad, hiszen Izraelbe fog menni, hogy ott imádtassa magát, mint Istent, az újjáépített Templomban (lásd az első példa, IV. Antiókusz Epifánész).

    Egyébként ha a Dániel könyvére gondolsz, ott egy óriási szoborral példázza a négy világbirodalmat, amelyből a vas lábak a Kelet- és Nyugat-Római Birodalom, a tíz ujj pedig, ami részint vas részint pedig cserép az újjáélesztett Római Birodalom - AZ EU. Ezalatt élünk most. Ezt fogja ledönteni a LÁBÁRÓL a mennyből érkező, kéz érintése nélkül leszakadó kő (ez azt jelenti, hogy nem emberi akarat fogja elindítani). Hitler amúgy az Antikrisztus egyik előképe volt, úgyhogy a leantikrisztusozása végülis teljesen helyénvaló.

    Izrael ellen két nagy támadás lesz, az egyik az úgynevezett Góg-Magóg háború, ez az Ezékiel 38-39-ben olvasható.

    ezt az oldalt ajánlom, III. világháború középtájon http://ige.hupont.hu/10/a-jovo

    Ez 38:5-6 "# Perzsák, szerecsenek, libiaiak vannak velök, mindnyájan paizszsal és sisakkal;
    # Továbbá Gómer és minden serege, Tógarma háza messze északról minden seregével, sok nép van veled. "

    Perzsák (elsőnek említve!) = Irán. Tógarma = Törökország. Góg, Magóg földjén: a legtöbb bibliatanító Oroszországgal (illetve annak vezetőjével) azonosítja.
    Ez lesz az első támadás Izrael ellen, amit Isten KÖZVETLEN csapással fog elhárítani.

    18-22"# És lészen azon a napon, a mely napon Góg eljõ Izráel földje ellen, ezt mondja az Úr Isten, felszáll haragom orromban.
    # És féltõ szerelmemben, búsulásom tüzében szólok: Bizony azon a napon nagy földindulás lesz Izráel földjén.
    # És megremegnek elõttem a tenger halai és az ég madarai és a mezõ vadai és a földön csúszó-mászó mindenféle állatok és minden ember a föld színén; és leszakadnak a hegyek, + és leesnek a meredek kõsziklák, és minden fal a földre hull.
    Hós. 4,3., Zsolt. 46,3., Zsolt. 46,4.
    # És elõhívom ellene minden hegyem felõl a fegyvert, ezt mondja az Úr Isten; egyiknek fegyvere a másik ellen lészen.
    1 Sám. 14,20.
    # És törvénykezem vele döghalállal és vérrel; és ömlõ záporesõt, jégesõ köveit, tüzet és kénkövet, mint esõt bocsátok reá és seregére s a sok népre, a mely vele lesz."

    Ezután lesz a második támadás, amikor az újjáépült Szentélybe az Antikrisztus behelyezi a saját képét (szobrát?), majd hatalmas üldözést támaszt a zsidók ellen (akik nem akarják imádni). Erre mondja Jézus, hogy imádkozzanak érte, hogy ne télen se szombatnapon legyen. Erre írja a Jelenések könyve, hogy a fenevad (Antikr.) odaáll a szülő asszony (Izrael) elé, hogy a gyerekét (Jézus) megegye. Ekkor fog kettényílni az Olajfák hegye, hogy Izrael a pusztába tudjon menekülni, és ekkor fog megjelenni nekik Jézus, akire néznek majd, mint általszegezettre (lásd Zakariás 12).

    stb.

    "de ezt ilyen biztos tudattal hogyan mered leírni?"

    Kedves barátom! Ez öt év teológiai főiskolai tanulmány + mégegyszer annyi "szabad" Biblia és prófécia tanulmányozás eredménye. Magamtól valószínűleg a tizedére sem lettem képes és kicsit elszomorít, hogy Magyarországon szinte senki nem foglalkozik ezekkel a témákkal (vagy legalábbis kevesen).
    Holott:
    2Pét1:"19
    És igen biztos nálunk a prófétai beszéd is, amelyre jól teszitek, ha figyelmeztek, mint sötét helyen világító szövétnekre, míg nappal virrad, és hajnalcsillag kél fel szívetekben;
    20
    Tudván először azt, hogy az írásban egy prófétai szó sem támad saját magyarázatból.
    21
    Mert sohasem ember akaratából származott a prófétai szó; hanem a Szent Lélektől indíttatva szólottak az Istennek szent emberei."
    (kiemelés tőlem)
    Figyeled? Jól teszed. :)

    sose rakjál hozzá a Biblia üzenetéhez...
    Nem szoktam.

    A témában nyugodtan nézz körül a neten, amiket leírtam valószínűleg elég jó keresési alapok (ha be akarod ásni magad a témába). Szerintem megéri.

Új hozzászólás Aktív témák