Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Harbinger85

    aktív tag

    Üdv!

    Olvasgattam a topicot visszafelé hátha találok választ pár kérdésemre, de kicst nagy ez a topic. :))
    Pár hete észrevettem, hogy a HorzionHD mediaboxból etűnt minden szolgáltatás: műsorvisszanéző, apps, MyPrime szóval gyakorta csak a TV-t lehet nézni. Az apps gombok megnyomovásával kapok is egy üzenetet, hogy ezen szolgáltatás november 1.-től megszűnik, vegyem fel a kapcsolatot a szolgáltatóval. A műsorvisszanéző hiánya páromnak nagy érvágás volt, de szerencsére mobilon ott a Horizon Go. Ami remélem megmarad, mert néha-néha PC-n én is visszanézek ezt-azt.
    Szóval engem az érdekelne, hogy mennyi ideje van egy Horizon boxnak? Bár gondolom erővel nem fogja a Voda lecserélni az ő boxukra, amihez volt már szerencsém, de a falnak mentem tőle. Bekapcsolni mindennap csak áramtalanítás után lehetett, kép/hang akadás-csúszás és nem volt se videótár, se HBO GO. Javult már a helyzet? Olvasom hogy van Netflix és HBO GO gomb is, de pl. még mindig a LAN kábelen megy a TV?
    A Horizonos boxszal meglennénk, főleg hogy vettem hozzá egy HDD-t így jobb is mint a műsorvisszanéző - bele lehet tekerni és nem kell félni a 7 napos visszanézhetőségtől. Csak az zavró, hogy kb. másfél napig lehet megnézni a műsorújság, a korábbi egy hét helyet.

Új hozzászólás Aktív témák