Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    Sziasztok!

    Remélem tudtok segíteni nekem.
    Jelenleg (még az UPC nevén) Kábel TV Prémium + Internet + Nonstop S telefon csomagom van. Ehhez tartozik (1. fogyasztói hely) 1 db felvétel opciós Horizon Mediabox és (2.-ik fogyasztói hely) 1 db felvétel opció nélküli Horizon Mediabox.
    Ezekhez lenne kérdésem.
    ° A Vodafone Mediabox az felvétel opciós és visszanézhető lehetőséget is ad?
    ° Ennél is csak azt az egy csatornát vehetem fel amit éppen az adott időpontban nézek, vagy van lehetőség a felvétel alatt/közben bármelyik másik csatornát is néznem?
    ° A 2.-ik Tv helyen van a nem felvétel opciós Horizon Box, de az ehhez használt TV tud fogadni Mediacardot is. Ha ilyen Mediacard-ra cseréltetem a nem felvevős Horizon boxot, akkor az megoldható? Gondolom ilyenkor a TV távirányítójával kell keresnem a Vodafon/UPC TV programokat.
    Bocsi ha kicsit körülményesen kérdeztem.
    3 és fél hónap múlva, esedékes az újabb 1 év hűség hosszabbítás, és már kerestek a Vodafontól ajánlattal, (Ügyfélszolgálatos kisasszony nem igazán volt képben amikor ezekről kérdeztem, így majd keresnek később), de szeretnék előtte ezekről, amiket itt most kérdeztem, pontosan tájékozódni, mielőtt kérek vagy lecseréltetném a meglévő média eszközeimet.
    Előre is köszönöm szépen a segítő válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák