Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tanisz

    senior tag

    Sziasztok,

    Tanácsot szeretnék kérni.

    Településünkön több mint 1 éve van bent a UPC.
    A település 95%-a le van fedve általuk.
    Szerettem volna én is csatlakozni hozzájuk, de a mi utcánkba nem is húzták be a kábelt.

    Megkeresésemre azt mondták technikai akadálya van (túl sok az egyéb kábel az oszlopokon elvileg, nem fér már el az övéké). Ebben lehet valami. tényleg sok kábel lóg az oszlopokon, de ezekből a kábelekből már csak ugye az áramot és a másik (konkurens) szolgálató kábele van használatban, a többi halott kábel (régi Matáv telefonkábel, nincs már vezetések telefon az egész utcában, sehol sem), valami régi más szolgáltató kábele, aki már nem is létezik...stb.

    Na szóval, a lényeg. Szeretnék egy csoportos kérvényt benyújtani a UPC felé, hogy mégis intézzék el a kábel behúzását (akár úgy is, hogy a régieket amiket nem használ senki leszednék).

    Az utcában van kb 25-30 ház, ezeknek a tulajaival már szóban beszéltem és kb 20 biztosan váltana UPC-re, mert a jelenlegi szolgáltatóval nagyon nincsenek megelégedve.

    Szeretnénk beadni egy nyomtatványt, amit mindenki aláírna, hogy ha megvalósítanák jó ajánlat esetén beköttetné a UPC-s szolgáltatást magához (TV + internet).

    Van valami sablon nyomtatvány erre a célra?
    Minek kellene szerepelnie a nyomtatványban /-on?

    Tudtok nekem ebben segíteni?

    Előre is köszönöm!

    http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Új hozzászólás Aktív témák