Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    válasz adika4444 #75526 üzenetére

    Szia!

    Hát most már, a mai reggeli UPC-s látogatásom után meg főleg, nagyon hajlok a telekom felé. Egyedül azért Ők lennének a választottak, mert ott van még ez a visszanézhető/felvehető lehetőség. Jó lenne nekem a flip is, havi 4 ezerért, mivel ők a telekom része, de sajnos nekik nincsen visszanézhető/felvehetős szolgáltatásuk.
    Ma reggel elmentem a helyi UPC irodába (Pécs-Árkád) bár ne tettem volna. Én voltam egyedül mint ügyfél, rajtam kívül más senki ügyfél nem volt az ügyfélszolgálatnál, így azonnal fogadtak.
    Röviden vázoltam miért jöttem, és hogy a napokban kerestek az UPC-től telefonon. Kérdeztem, hogy esetleg lenne-e jobb, kedvezőbb és a lehetőleg mostani havi díjamnál nem drágább lehetőség. Elkezdte a szokásos dumát a hölgy, hogy megszűnik a Gold és az új csomaggal jobban járok, mert több csatorna lesz benne...bla-bla-bla. Ekkor kezdtem idegbe jönni és megkérdeztem, hogy a hűség lejárta előtt bejövök akkor esetleg tudnának mondani kedvezőbbet? Mert a mostani csomagom is bőven sok is már, nem is kell ennyi csatorna. Na ettől kezdve olyan lett az arca, mintha rögtön meg akarna köpdösni engem. Olyan hangra váltott, hogy ha nem nő lett volna, bizony mondtam volna pár keresetlen bővített mondatot. Azért elmondtam neki, megérdemelt egy kis tüskét, hogy a mostani Gold csomagommal szemben a telekom csomagja például, ami szintén 8600 Ft lenne mint az amire UPC most rá akar beszélni, ad szintén 150 TV csatornát ebből 41 digitális, plusz ingyenes Moziklub opciót, meg kettő külön vagy akár három külön egység a két szobánkban lévő TV-khez, mindkettő felvevős lehet, de csak 1x kell megfizetnem a havi 1100 FT-ot akkor is ha kettő vagy három beltéri egységem van (UPC-nél annyiszor 1500 Ft ahány beltérim van!)) és a telekomosnál felvétel közben nézhetek másik műsort is akár, nem mint az UPC-nél(!) aztán ott a 150/50-es net, ráadásul csak 1 évre kell hűséget fogadnom és még grátiszként az első három hónapban elengednek a csomag árából is, a havi 8495 FT helyett az első 3 hónapban csak 6275 Ft-ot kell fizetnem havonta.
    Elnézést kérek a hosszúra sikeredett írásért, de nagyon bennem van az ideg. Több mint 20 éve vagyok UPC ügyfél, de nem ezt a hozzáállást vártam volna el.

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák