Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    válasz sacaboy #75512 üzenetére

    Szia!

    Én nagyon rég óta UPC-s vagyok, van már vagy (szerintem) 20 éve legalább. A történet a következő. - 2017 szeptember elején hívtak az UPC-től, hogy lenne egy jobb és kedvezőbb csomag ajánlat attól, amit akkor éppen használok. Akkor éppen a Digital Bronz/Fiber Power 100/NonStop S telefonnal és felvevős DVR opcióval volt a csomagom. Hűségidős voltam akkor is, 2 éves hűséggel és még volt vissza belőle 6 és fél hónap, mert a 2 év csak majd 2018 március 18.-án járt volna le. Az ajánlat akkor, 2017 szeptemberben a Bronznál egy magasabb Digitál Gold TV lenne és a 100-as internet helyett a 150-es Fiber Power lenne a telefon az maradna. Elfogadtam mert majdnem egy ezressel olcsóbb is volt az ajánlott a havi díja mint a bronz csomagomnak addig. Ez is hűségidős lett és 2 éves és idén szeptember elején jár(na) le. Na de..! Tegnap este hat órakor hívtak az UPC-től, hogy lenne egy ajánlatuk.... :F
    A beugrató magyarázat. - Mivel ez a Gold csomag hamarosan kivezetésre kerül, lenne egy másik helyette de nekem kell kezdeményeznem és megszüntetnem a mostanit és rögtön egyben ezt az újat megrendelni, így nem lesz hűségidő előtti felmondás a részemről és minden megy tovább. A lényeg most jön...az új csomagban ( csak a neve változott meg) lenne 6 új csatorna, a régiben, a Goldban viszont megszűnik öt így több csatornám lenne és a havi díja így már február 23-tól az új lenne, azaz 8768 FT!
    Eddig fizettem a Gold csomagért 6833 Ft-ot havonta. Kérdeztem hogy ebben mi az üzlet nekem, miért járnék jobban, ha még jóval drágább is lett? Válasz ... hát mert több csatornám lesz! :DDD Én meg visszakérdeztem, hogy azzal az egy csatornával? Ekkor már közel nem volt barátságos az ügyfeles hölgy hangja. Rákérdeztem, hogy a mostani Gold csomagom az nem fog megszűnni ugye akkor sem ha most, fél évvel a lejárat előtt, nem váltok az újra és nézhetem a Gold-ot a hűségidőm végéig? Természetesen nem szűnik meg, de ki lesz vezetve hamarosan a Gold csomag. Mondtam, hogy ha így van és nem gond akkor inkább várjuk meg a hűség időm végét, a szeptembert, akkor vagy előtte pár héttel biztosan még újra meg fognak majd keresni az UPC-től egy következő ajánlattal. Na erre se szó se beszéd, az ügyfélszolgálatos egyszerűen letette a telefont.
    Hát ez is egyfajta ügyfélbarát hozzá állás.
    Így most azt fontolgatom, hogy szolgáltató váltás lesz ebből és a Telekom az. Optikai kábel van kiépítve a házunkban így nem kapok kevesebbet sem internetben sem TV csatornákban a mostani UPC-nél, és mind a kettő TV-m visszanézős és felvevős lesz majd és csak 7400 Ft lesz a havi díja.

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák