Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz kabelmania27 #71106 üzenetére

    Van két Sony Smart TV-énk amiken most megnéztem a digitális DVB-C diagnosztikai menüt. Az egyik TV közvetlen a 4-es osztáson van, és ott a Jelminőség 100, Jelerősség 94, gondolom a 4-es osztó után ez még elég jó lehet.

    Viszont a másik TV-nél meg a négyes osztás után van még pont egy ilyen 5-1000Mhz CE feliratú kettes splitter, amivel az én szobámban a koax el lett osztva a hifi rádiójára is még, meg a TV-re. Itt a TV-én a Jelminőség 100, Jelerősség 78 már csak, és sajnos ebben a szobában kellene majd a CB is, az UTP-és internettel. Szóval a CB előtt közvetlen még kelleni fog ez a kettes elosztás nekem, mert ugyan abban a helységben a TV-hez is kell egy elágazás. (A hifi-hez elosztott kaoxot persze nyugodt szívvel feláldozom a CB-nek, majd valami dróttal úgy is tudok annak antennát gyártani az Fm adásokhoz)

    Ezekből a Sony által slendrián módon kiírt mértékegység nélküli számokból, amik gondolom amúgy százalékok, mi becsülhető, ha lenne egy kettes splitter a bejövőre, és a CB-hez vezető ágon, még lenne egy plusz kettes splitter, hogy a CB melletti TV-hez is meglegyen a kaox? Alapvetően lehet az 500 Mbite/s-es netcsoamg lesz a cél, hogy ahhoz jó legyen.

    Amúgy azzal nem lesz semmi bajom, ha a CB a router funkciókat is ellátja, mivel jelenleg nincs saját routerem, már majdnem 10 éve. Sőt, ha lehet a saját wifit is letiltanám benne, és csak a UPC wifi free lenne használva itthon, ami még a szomszédból is átjön, és elég jó erősségben ott ahol pont használatban vannak az okos telefonok.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák