Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikung

    aktív tag

    válasz Lacccca87 #68381 üzenetére

    Megnyugtatlak, nem egy ezer éves SMC Barricade -ra van bízva a hálózat. ;)

    Nem állandó, nem megjósolható és jellemzően nem percekig tart.

    Én már reklamáltam ping miatt, akkor kb. annyi volt a válasz hogy " evvan' ".

    1x1 átlaguser is már megedződött hogy ha valami gond van "húzd ki dugd be". Egy újraindítás simán megoldja az ilyen eszközhibák 99,99% -át, hiszen a modem hidegindítása után nem lesz semmilyen bejegyzett élő kapcsoltat ami terhelné, user meg érzi a happy home feelinget.

    Ez csak akkor fogható meg hitelesen ha a szolgáltató naplózza a modem terheltségét, hálózat állapotát, ... viszont neki miért lenne érdeke ? ÁSZF -ben nincs benne csak a minimum sebesség, az ügyfélszolgálatos Juditka meg úgyis áramtalaníttatja, amit az ügyfél egy idő után magától is megtesz hacsak nem akar 20+ percig zenét hallgatni. :(((

    Persze ha van egy kis eszük, a háttérben azért már ütik a beszállítót és rövid időn belül SW workaround (HW -es hiba ugyebár nem javítható SW -ből, csak elfedhető) és/vagy új modem lesz az eredmény. Akár ugyanilyen névvel, designnal csak más belsővel. Szépen csöndben elsikálva az ügyet.

    Szerk. :

    Hogy legyen valami pozitívum is ... ha nincsen védekező sün üzemmódban, ezzel eddig a legstabilabb a kapcsolat, ping is alacsony, sebesség is megvan, a modem sem fagy le hogy mindenképp áramtalanítani kelljen.

    #68396 viktorhu :

    "Ha nem futtatsz publikus szervert mögötte, akkor mekkora az esélye, hogy megtaláljanak egy dos támadással? És mit érnének el vele?"

    Fun/poén/... kezdő hekkerpalánták első sikerélménye hogy ffffúúúú lezúúúztaaam ? :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák