Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mlinus

    őstag

    válasz Levi123 #65972 üzenetére

    azért ezt így nem mondanám hogy jobb a TC mint a CB.

    Ha a ping az egyetlen prioritás, akkor igen, jobb a TC. Azért nem kell azt hinni hogy a CB-vel hirtelen 300 pingünk lesz folyamatosan. Az én tapasztalatom az, hogy grafikonon látható, de a valóságban nem igazán lehet érezni a kiugrásokat. Ha valaki versenyszinten, mondjuk pénzért játszik, akkor oké, aláírom - biztos inkább szereznék egy cisco/ubee/thomson modemet. De "normál" játék közben nem tartom egyáltalán problémásnak, vagy akár észrevehetőnek. (És igen, nagyon sok online shooterrel játszok(TF2, overwatch, pubg, cod konzolon), szóval nekem is fontos a ping)

    Viszont ott a wifi ami annyira jó a hitron/CB esetén hogy már nem is kell külön router. Simán kitolja az 500 megabitet 5ghz-on. Az extra csatornákkal pedig sokkal kevésbé esik be a sebesség csúcsidőben, ami a 240-es csomagra is vonatkozik, a 8 csatorna igazából ahhoz se ideális már.

    Tudtommal egyébként amikor a Liberty Global elkezdte rendelgetni az extra sebességű csomagokhoz az eszközöket, még nem volt arról tudomás hogy bugos a Puma6, illetve azért akkora választék se volt. Én legalább úgy látom hogy amerikában is elég sokan szendvednek ezzel, pedig ott boltba besétálhatsz és megveheted magadnak a modemet (míg ugye itt sajnos a szolgáltatón múlik)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák