Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    Segitsegeteket szeretnem kerni:

    Adott egy 5x nm teglalakas (2. em), ahova 14-ben kotottek be a netet. Csak net elofizu van. A haloszobaba van a fali dugalj, illetve a modem is (Ubee EVW3226).
    A netet csak WiFi-rol hasznaljuk. Tekintve a gyatra modem elhelyezst, kabeles hasznalatra esely sincs, mert a haloban nincs gep. A gond pedig ehhez kapcsolodik.
    Ha az erkely ajtot a haloban kinyitom, a net megszakad, mindent ledob a halozatrol. Mivel a masik szobaban gyenge a terero, lett egy jelerosito is (TP-link WA-850RE), ami kifogastalanul mukodik is. De ha takaritas folyik, vagy az ablakokat kinyitjuk, a UPC modem mindent ledob, megszakad a kapcsolat. Vagy visszakapcsolodik es lagos lesz, vagy vissza se kapcsolodik, amig be nem csukjuk az ajtot.

    Az ugyfelszolgalat azt mondja, ok ebben nem tudnak segiteni, mert WiFi-re nem vallalnak garanciat. A modemet csak penzert cserelik. A bekotest garantaljak csak, max a modemet rakjak arrebb (ami gondolom az esztetika minden alapelvet sutba dobva csak azt jelenti, hogy a kabelt a foldon kihuzzak az eloszobaba).

    Mit lehetne tenni? Arnyekolasi gondra gyanakszom... Illetve jo lenne, ha a halobol mondjuk a munkaszobaba kotnek at a fali kapcsolatot is.

Új hozzászólás Aktív témák