Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mlinus

    őstag

    na, azért a upc most sincs a helyzet magaslatán. Mondjuk annyira még nem durva a helyzet mint amikor thomson meg ubee modemet akartak adni 500 mbit mellé, de már közelítünk.

    Hitronról már 1 hónapja eltűnt a bridge kapcsoló. Kértem UPC-től Connect Box-ot mivel pont meghosszabbítottam az 500mbites szerződésemet. Erre azt mondják nem lehet, mert a hitron gyakorlatilag ugyanaz mint a connect box. Mondom nem ugyanaz, mert hiányzik a bridge kapcsoló egy ideje. Erre átállították központról bridge módba (úgy egyébként hogy nem is kértem, egyszercsak újdaindult a modem) és persze én már manuálisan nem tudtam vissszakapcsolni router módba, pedig nagyon kellett volna a wifi. Felhívtam őket újra, hogy csinálják vissza. Nem sikerült. Felhívtam őket mégegyszer, ekkor már sikerült router módba visszaállítaniuk központilag, és azt mondták hogy biztos hogy ott lesz a bridge kapcsoló is mire újra felépül a modem. Hát nem így lett - továbbra sincs kapcsoló.

    Persze mindeközben 20-30 perceket kellet várni a telefonon és még engem néztek hülyének "biztos ott van a kapcsoló uram, csak nem jó helyen nézi..."

    Na mindegy, csak leírtam :) Most írok nekik facebook-on, kicsit ráuntam a telefonálgatásra.

Új hozzászólás Aktív témák