Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNited

    őstag

    Sziasztok, tudtok valamit, hogy az UPC kivonulna az országból? Vagy csak a Gödöllőieket szívatják?

    Állítólag folyamat kábelszakadás van, ezért a TV jellemzően pont mikor nézné az ember, nem működik. Nem tudom ezek milyen kábelt használnak, de lehet lassan ideje lenne váltani.

    Aztán a kábelszakadást megcsinálták, a kép kockásodik. Hibát bejelenteni azt nem lehet... 16 perc "zene" után untam meg. A webes hibabejelentő 504 - Gateway Timeouttal szórakoztat.

    A Horizon box egyszer csak megadta magát. Jött a szerelősrác (az egyetlen normális ember a UPC-nél szvsz, bár ő sem a cég alkalmazottja, mert hát kiszervezték...), kicserélte. Ennek már jópár napja. A mai napig nem kapcsolták az új boxot az előfizetésemhez, mert csak az alap csatornák jönnek rajta, és nem megy a visszajátszás sem.

    Kompenzáció persze nincs.

    A webes felület meg amúgy is csapnivaló. A bankkártyás fizetésnél hibaoldalra (jó oldalra, hibás hostra - ip címre és nem a upc.hu-ra) küldi vissza a felhasználót. A már rég befizetett számlára azt írja, hogy új eszámlavan és fizessem már be mert lejárt a határidő (egyenleg 0 Ft). Eszámlám meg egyáltalán nincs (megrendeltem, most hogy végre nem a még nagyobb tetű díjnet kell hozzá, a következőt már így fogom kapni).

    Jaj van egy olyan érzésem, hogy az eddigi 7 évnyi alapvetően elégedett UPC múltammal alig várom a Szeptember 18.-át, mikor is megszabadulhatok tőlük. (bár ha van egy kis szerencsém, elengednek kötbér nélkül).

Új hozzászólás Aktív témák